ШОКАНТНО: Му испука мускулот од премногу стероиди

steriodi

Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Веруваме дека сте имале прилика да видете толку многу набилдани фраери, што мислите дека мускулите им се надуени како балони и очекувате дека во секој момент може да пукнат, но тоа не е природно.

Некои луѓе се предодредени за јако и добро дефинирано тело, но некои тоа го прават со многу опасни методи.
Една од тие методи која е доста популарна е „пукање со стероди“, со која поединци го доведуваат својот мускул до пукање.

Тоа неодамна му се случи на еден дечко, а вознемирувачкото видео од неговите распукани мускули најверојатно го снимиле хирурзите и го објавиле како предупредување.