Шокантна емисија: Се запознаа на радио, во живо, се раслекоа голи и се фрлија секс (18+)


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Контроверзните австралиски радио водители Кајл Сендилендс и Џеки О’Хендерсон направија своја верзија на “dating show”, а веќе првите гости веднаш се раслекоа до гола кожа, а истиот ден падна и секс.

На Даниеле и Ричи не им требаше многу формално запознавање. Се бакнаа неколку минути откако се запознаа, а набрзо беа голи еден пред друг. Истиот ден завршија во кревет.

Водителите од радио станицата KIIS FM одлучија да ги спојат двајцата атрактивни млади луѓе, а како ќе се одвива ситуацијата никој не знаеше. Ден после „запознавањето“, тие повторно се појавија во емсијата, а еден од водителите ги праша како си поминале.

„Ок, кажете ни дали имавте секс?“, беше прашањето, на што Даниеле како од топ одговори, „Ух, да!“