Шики е инвеститор кој гради зграда од 800 спрата, а има дозвола за 4+поткровје


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Шики е инвеститор во бизнисот со недвижнини. Пред некое време купил земјиште и донел цела машинерија. Добил дозвола за приземје плус 4 спрата плус поткровје, а планира на местото да крене околу 800 спрата. Во зградата му се останати уште еден или два спрата за продавање.