Шаќири повторно во елемент: Реприза на „ножичките“ од Европското првенство

Играчот за врска на Стоук, Џердан Шаќири, досега многу пати докажа и покажа дека е играчиште од светски ков со фантастични фудбалски вештини. А на тренингот за швајцарската репрезентација потврди дека е спремен за враќање на теренот.

На подготовките за дуелот со Латвија, Шаќири направи реприза на фантастичните „ножички“ од Европското првенство.