„Сељачка“ финта: Суарез му оди на нерви на Нејмар – погледнете ја реакцијата


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Замислете ова да му го направи на Ерик Кантона или Рој Кин, на пример. Гарант експресно ќе си ги бара забите низ тревата.