Сељачки потег: Трамп како намерно да ја понижува Меланија (видео)


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Не е новост дека Доналд Трамп не е некој џентлмен, но она што ѝ го направи на Меланија за време на нивното пристигнување на Флорида буквално ги изнервира сите.

Новиот претседател на САД и неговата сопруга го напуштаа авионот и се симнуваа до автомобилот кој ги чекаше на пистата. Трамп одеше пред Меланија, воопшто не свртувајќи се кон неа, а потоа си влезе во автомобилот и ја затвори вратата, па таа мораш да кружи околу автомобилот за да влезе од другата врата, поблиску до фотографите.

Човеков како да има фетиш да ѝ прави вакви неџентлменски и сељачки потези на својата сопруга во јавност.