Секси Сања за World Swimsuit


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Снимено во „Риц Карлтон“, Кох Самуи, Тајланд. Модел – Сања Стојановиќ. Другото го имате на видеото подолу.