Секс на пилатес топка – сериозни совети за сите кои сакаат пикантерии во сексуалниот живот


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Бразилскиот фитнес и секс гуру Волас Риос не само што нуди одлични совети за тоа како фитнес и пилатес топката да биде искористена како сексуално помагало кое ќе го размрда вашиот сексуален живот, туку има напишано и прирачник за оваа работа.

Тука и сега, ви ги нудиме неговите совети во видео формат, а за било што друго останато, разбарајте на интернет, веројатно нема да ви треба многу време за да дојдете до уште подетални информаци.