Авто мото

Се вика Bentley Bentayaga и чини 250.000 долари

Ако не ви е јасно зошто оваа машина е толку скапа, погледнете го девет и пол минутното видео – батката детално сè ќе ви објасни.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top