Се сексаа денски, во парк, пред деца – еден разгневен родител им подвлезе со шамари


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Родителите кои со своите деца во тие моменти биле во паркот кога еден напален љубовен пар имал секс среде бел ден пред нивни очи, биле шокирани од сцените кои ги гледале на теренот за крикет во англиски Лидс.

Бидејќи во повеќе наврати викале полиција да интервенира поради сексот среде бел ден и нивното недоаѓање на повикот, еден татко реши да го прекине егзибиционизмот на бескрупулозниот пар така што им пријде и му удри неколку шамари на мажот, кој во тој момент се наоѓаше над жената.

Тие се обидела да ги прекинат, меѓутоа љубовниците не ги забележувале. Потоа, се обиделе да повикаат полицајци, но покрај бројните апели и повици, тие не дошле.

Резигниран од тоа, еден од родителите им пријде на дечкото и девојката кои беа во сексуален занес и почна да го шамари типот.