Само со помош на стап и мачета си направија егзотична куќарка со базен


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Користејќи само стап, мачета и кал двајца домородци направија вистински мал рај среде џунглата – мерачка куќарка со базен.

Џунглата е навистина преубаво место за живот за оние кои се навикнати да живеат во неа. Преживувањето во џунглата за луѓето од градот сигурно би било исклучително тешко но , не и за домородците родени во неа.

Овие двајца домородци направија вистинска куќа со базен во средиштето на џунглата користејќи само стап и кал.