Видео

Само дајте му збор и одма мава добар „фристај“ на него

Ерни, тип типглед на „бубалица“, прави растур со „фристајл“ рап на улица, барајќи од случајните минувачи само еден збор како основа за да почне да „рока рими“.

Advertisements
To Top