Русија има цела армија фатално жешки полицајки

Во руските полициски органи се вработени вкупно 17.000 жени – која од која пожешка, посекси и поубава. Сите тие придонесуваат за чување на јавниот ред и мир. Посебно се присутни во коњичката полициска единица.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Курсанты Полиции (@kursantmvdrf) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by МВД России (@mvd.russia) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Курсанты Полиции (@kursantmvdrf) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daria Blinova (Юсупова) (@daria___b) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by КурсантМВД (@krasivayapolisiya_rus) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Краснодарский университет МВД (@krdu_mvd) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @_tipichniy_kursant on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Люди В-погонах (@v__pogonax) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by КурсантМВД (@krasivayapolisiya_rus) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by МУЖСКОЙ ЖУРНАЛ (@platinum_mens) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Военный Маркет ??? (@voentorgvorle_ru) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by КурсантМВД (@krasivayapolisiya_rus) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Relax&Vulgar⚜️Авто?Девушки?? (@relax_vulgar) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by КурсантМВД (@krasivayapolisiya_rus) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by КурсантМВД (@krasivayapolisiya_rus) on