Рокерите за рокерот: Прилепска рок сеанса посветена на Тони Бустеро

Уште една рокерска собиранка, овој пат во релативно новиот, но одличен рок и блуз „Ретро бар“, во Прилеп, посветена на прерано починатиот рок музичар и нивни пријател, Тони Бустеро. И оваа година се собраа екипите на Banda Band, Crossroad Blues Band, Rock Blues Band, Зоран Увцето, Жарко Точако, Пеце Сабат, младиот Михаил со пријателите и други музичари, да му оддадат почит на својот другар и музички побратим.