Роден е во 2012 година, а прави фудбалски потези од светска професионална класа (снимка)

Рејлон Тонг е роден во Гвајана во 2012-та година а живее во САД. На неговиот Инстаграм профил кој го води татко му има преку 60.000 следбеници и преку 470.000 лајкови. Тоа е сè што треба да знаете за малиот како информација, другото го имате на снимките.