Славни

Ретко се покажува без шишки и перика – еве ви шанса Сиа да ја видите „нормална“

Периката со шишки, кои целосно го покриваат нејзиното лице е заштитен знак на популарната австралиска пејачка Сиа.

Ѕвездата, која ретко може да се види со откриено лице, завчера се откажа од мистеријата и на аеродромот во Лос Анџелес се појави сосема природно.

Сиа ги поздрави присутните папараци со широка насмевка, облечена во лежерна облека и без многу шминка.

To Top