Ретки се жените кои не го сакаат ова!

Колку и да се свои, самостојни, слободни.. секоја жена сепак длабоко во себе ги цени вистинските машки манири. Манири поради кои можеби сте се заљубиле.

Во прилог ќе ви покажеме од што всушност жените се топат.

Кога мажот брза да ја отвори вратата

Го остава последното парче храна за вас

Сака да ве запознае со сите

Ви носи подароци без посебен повод

Секогаш ве штити

Ве бакнува во чело

48982101 – portrait of relaxed young couple on a road trip sitting in back seat of car. man kissing forehead of his girlfriend, with bright sunshine from behind.

Ви помага да го облечете капутот

А ако е жена и мајка – моментот кога со децата излегува надвор