Видео

Реши да скрши девет години старо велигденско јајце (видео)

Откако размести дел од мебелот, типот најде 9 години старо велигденско јајце и реши да ризикува и да го скрши, за да види што има и што се случува во него. Секако, зажали. Еве го видеото.

Advertisements
To Top