Галерии

Реалноста некогаш и денес

Технолошкиот развој со огромна брзина напредуваше во последниве неколку децении. Особено последниве 15-тина години. Тоа е непобитно точно. Но, дали не направи подобри луѓе? Разгледајте ги споредбениве слики и добро размислете колку и вие сте дел од ваква реалност.

Advertisements
To Top