Реакцијата на девојката кога на дечкото друга девојка ќе му прати пијачка (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Станува збор за местенка која Грег Грипо и ја направи на својата девојка Викторија Фулер во договор со келнерот.

@gregjgrippo💀

♬ original sound – Greg Grippo