Реакцијата од Шешељ кога му понудија хрватска Бајадера


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Веројатно ниту девојките кои го правеа експериментот не ја очекуваа оваа реакција. Можеби се надеваа на малку повеќе острина и националистичко-политички егзибиционизам.