Различни реакции: Првиот глуми, а вториот сериозно доби силен удар во глава

И тренерите не се тоа што беа и почнаа да глумат на теренот како фудбалерите.

За разлика од тренерот на првото видео, кој глумеше дека е повреден од фрлен предмет на теренот и веднаш „припадна“ кај клупата, а всушност не му беше ништо, тренерот на хокеј клубот од второто видео сериозно доби удар од пакот во глава, но не мрдна ни со прст поради тоа.