Музика

Растури на America’s Got Talent: Отпеа фантастично без да отвори уста (видео)

Се вика Дарси Лин, има 12 години. Останатото што треба да го видите и дознаете го имате на видеото. Интерпретацијата ја посвети на Мел б. Алал да му е на девојчето.

To Top