Рада го шиба Коле: „СТАВИ ЛАЈК, БЕ!“


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Како редовен корисник на социјалните мрежи, Министерот за надворешни работи Никола Димитров требаше да знае дека „лајк“ е неизбежна реакција на онаква екипа – што и да решиле и договориле. 😀