Работното место за кое сонуваат сите мажи, а го држи жена


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Ем Џеј Деј е уредник на списанието за костими за пливање Sports Illustrated. Таа не води зад сцената при процесот на правење на фотографиите со некои од најубавите жени на светот кои позираат за потребите на славното списание.

Ѕирнете како изгледа работното место кое го држи жена, а за кое сонуваат сите мажи.

21-11-this_woman_has_a_job_any_guy_would_die_to_have1

21-11-this_woman_has_a_job_any_guy_would_die_to_have2

21-11-this_woman_has_a_job_any_guy_would_die_to_have3

21-11-this_woman_has_a_job_any_guy_would_die_to_have4

21-11-this_woman_has_a_job_any_guy_would_die_to_have5

21-11-this_woman_has_a_job_any_guy_would_die_to_have6

21-11-this_woman_has_a_job_any_guy_would_die_to_have7

21-11-this_woman_has_a_job_any_guy_would_die_to_have8

21-11-this_woman_has_a_job_any_guy_would_die_to_have9

21-11-this_woman_has_a_job_any_guy_would_die_to_have10

21-11-this_woman_has_a_job_any_guy_would_die_to_have11