Вебкафе

„Пуштај Шемса, да изгинеме“ и НАЈБЕСНАТА ЕЛАБОРАЦИЈА за музика (видео)

Ваква опсервација на денешната музика ретко може да се чуе. Типов е печен за уредник во Rolling Stone. 😀

To Top