Пуши џоинт на улица во Скопје и го слави „денот на канабисот“


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Девојка сама се снима како пуши џоинт по скопските улици, на јавно место и порачува сите да се придружат на нејзината практика. Потенцира дека на тој начин го слави „денот 4:20“, светски ден (20 април) на канабис културата кој нејзините почитувачи го одбележуваат со пушење канабис во 4:20 PM (попладне – 16:20 според 24-часовно мерење на времето).