Славни

Прсна маичката: Серена, држи ги, ќе ти летнат

Една од најпопуларните тенисерки во светот, Серена Вилијамс, настапува на турнирот Австралија опен, меѓутоа и овој пат таа вниманието го привлече на еден поинаков начин.

Атрактивната тенисерка на еден натпревар ги истакна своите атрибути. Меѓутоа, овој пат во преден план не е нејзиниот задник, туку нејзините огромни гради. Серена носеше тесна маичка од под која пркосеа брадавиците.

To Top