Проекција укажува на екстремно покачување на температурите во САД


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Во рок од 30 години во САД ќе се развие појас на екстремни горештини, што ќе се протега од Луизијана преку Средниот Запад се до езерото Мичиген во северните делови на државата.