Видео

Продавачката беше невнимателна, а погледнете како тоа го искористија две жени

Крадците постојано пронаоѓаат нови и креативни начини како да украдат незабележано. А, овие две жени очигледно се мошне добри во тоа. Едната од нив носи огромен пакет, а другата и ги дава украдените работи. Продавачката за сето време беше невнимателна. Погледнете:

To Top