Пробај да ја надзборуваш оваа

Момците ја следеле со автомобилот за да ја известат дека „нешто виси“ од резервоарот на нејзиниот автомобил. А таа мислеше дека се манијаци. Ела објасни ѝ ако успееш да дојдеш до збор.