Прилог на ТВ Тера: Што мислат битолчани за однесувањето на Макрон?


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Дали намерно е направен избор на изјавите само од прилично повозрасните граѓани на Битола, или нема млади што сакале да дадат одговор, или па нема млади (барем не во тој период низ чаршијата кога е правен прилогот) – не знаеме. Но, генералното „мнение“ на битолчани во однос на официјалниот француски став за датум за преговори со Македонија за влез во ЕУ, изразен преку претседателот Макрон, звучи вака.