Прилеп рока: Пуштање закрпена дупка на улица со трубачи (видео)


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Прилепска пародија на журките, трубачите и чочеците за време на пуштањето во употреба на автопатната делница Смоквица-Демир Капија.