Пред хотелот на Вардар вчера се развеа сонцето од Кутлеш! (ВИДЕО)

Вчера Вардар ја израдува Македонија и одново како и пред две години ја освои европската титула.

Избраниците на Парондо вчера во Келн го победија Веспрем и така се искачија на тронот уште еднаш. По повод големата победа на македонскиот шампион пред хотелот каде што престојуваа развеано беше старото македонско знаме.