Видео

Позади сцената на предизвикот „Кики“ во Италија

Do The Shiggy танцот или „предизвикот Кики“ е инспириран од синглот на Дрејк „In My Feelings“, од неговиот нов албум „Scorpion“. А што се однесува до видеово – ќе разберете.

Loading...
To Top