Порше си е Порше – германска машина


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Мал тест на Porsche Panamera Turbo. Стартно машинче, како што му личи на германски бренд. Мал совет – гледајте на HD опција, за подобра слика.