Порно ѕвездите ги откриваат своите „изборни програми“ кога би биле претседателки?


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Ако бивши актери и актерки или риалити ѕвезди можат да застанат на чело на некоја држава, зошто тогаш да не можат и порно ѕвездите. Или уште подобро прашање: што порно ѕвездите би направиле доколку дојдат на власт и чело од некоја држава?

Порно компанијата  WoodRocket го поставија ова прашање во рамки на нивниот серијал Ask A Porn Star. Еве ги одговорите на Леја Фалкон, Џорџија Џонс и други.