Поради овој факт жените се попривлечни за партнерот по раскинувањето..


Каде ќе биде најинтересно викендов!? ↓↓↓


Правете го тоа додека се уште се во врска, и секогаш ќе биде луд за вас.

Ситуацијата, во која по некое време нашиот бивши се обидува да се врати во нашиот живот, е многу честа. Но се поставува прашањето, зошто толку ве посакува назад, дури и тогаш кога тој го иницирал раскинувањето?

Ова искуство не ви се случува само вам, многу луѓе ширум светот минале барем еднаш низ таа ситуација. Одговорот на оваа ситуација се крие во вашиот сјај, односно жените кои блескаат веднаш по раскинувањето.

Повеќето по разделбата се одлучуваат на позитивни промени и се трудат да им се придржуваат доследно. Менувате ситници во својот изглед, се фокусирате на работата и социјалниот живот, а особено работите на подобрувањето на својот карактер.

Ваквите промени кај бившите партнери палат црвено светло и почнуваат да бидат љубоморни, па дури и посесивни. Тие оддеднаш почнуваат да се интересираат за вашата нова верзија и упорни се по секоја цена да се вратат во вашиот живот.

Припадничките на женскиот пол ја потврдуваат оваа теорија, бидејќи повеќето од нив по раскинувањето го подобруваат квалитетот на свјот живот. Тогаш жените се чувствуваат поубави и сигурни. Жените би требало на внатрешниот сјај да работат и во текот на врската, а последно што смеете да дозволите е момчето да ви ја наруши хармонијата и да го одземе сјајот и самодовербата.