Полицијата го запрела камен пијан за Први мај – завршил в затвор


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Кај нашите северни соседи полоциските служби денес со засилени контроли ги казнува несовесните и пијани возачи.

Полицијата денеска запрела возач со 2,66 промили алкохол во крвта. Тој бил веднаш приведен и доби 50 дена затвор.