Полагање на полигон за возачка дозвола во Кина – вака изгледа тоа


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Веројатно сите возачи се сеќаваат на нивниот возачки испит и на познатото полагање на полигон.

Во Кина полигонот изгледа малку поинаку од кај нас, како што може да се види во приложеното видео.

Во ова видео од 48 секунди може да се видат повеќе пречки низ кои поминува возачот.

Правилото вели дека не смее ниту еднаш да ја допре белата линија со тркалата.

Досега ова видео го виделе повеќе од 40 милиони луѓе. Многу луѓе објавуваат видеа од нивните земји откако го погледнале ова видео.