Покултурно и пофраерско одење по невестата немате видено (снимка)


Енрике лажеше? Шпанија го избра Мароко - 17 ден ↓↓↓Со една од најубавите песни, без никакви сељачки агресии, фраерски, кротко, со вонвременска порака и поента. Браво мајсторе, браво сватови.