Погледнете каква убавица сними во градски автобус

На типчево е сосема очигледно дека му се тресат рацете додека ја правел снимката, но имало и тој што да види, а и што да сподели со нас. Штета само што не бил похрабар, па снимката завршува премногу брзо…