Погледнете како еден пијан студент успеа да ангажира цела полиција!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Еден студент од американската сојузна држава Охајо, направи вистинско шоу, кое ги ангажира безбедносните органи на редот, откако се поднапи на една студентска забава. Иако веројатно сакаше само малку егзибиционизам и да го привлече вниманието на присутните, целата претстава се претвори во вистинска драма откако дојде полиција, брза помош и противпожарната служба. Погледнете: