Погледнете како Борис Малагурски го прикажува спорот со нашиот јужен сосед (видео)

Српскиот телевизиски водител, политички коментатор и режисер, Борис Малагурски за Спутник Србија го искажа своето мислење за спорот за името кој го имаме со нашиот јужен сосед.

На комичен начин, водителот ги коментира меѓусоседните односи, протестите во Грција и слично.

Подетално погледнете во видеото: