Пинк Флојд по 28 години издадоа нова песна за поддршка на Украина

Легендите од Pink Floyd заедно со украинскиот пејач Андри Кливнјук од бендот Boombox снимија спот за песната Hey, Hey, Rise Up, со цел да соберат парични средства за помош на украинското население.