Петте најлоши љубовници според астрологијата…?!


Германија пред елиминација!? - 8 ден ↓↓↓Без разлика дали се себични, имаат чуден мирис или се незаинтересирани, овие хороскопски знаци се сметаат за најлоши љубовници.

Бик

Тие се по дефиниција синоним за „гладни“, кога станува збор за сексот, а нивниот апетит за оргазам е така голем што ќе изеде се и секого за да покаже дека е недостижен голем О само нивни, пишува порталот, „Your Tango“.

Овен

Под совршено средените вештини се крие сексуален манијак кој сака да биде задоволен по секоја цена.

Стрелец

Овој знак е склон на разни перверзии па би можеле да помислите дека е добар во креветот. Но, во нивната перверзија лежи главен проблем со сексуалните партнери, често играчките им се позабабни од луѓето.

Лав

И не е така лош во креветот или нешто посебно немарен со своите зборови и дела колку што е опседнат сам со себе. Во сексот како да е потребно да го потсетите дека со него во креветот е уште една жива личност, која би уживала во сексот како и тој.

Риби

Нивната немарност се гледа во лошата хигиена. Чистотата е важна, а ако партнерот во сексот ви е риба, многу е веројатно дека ќе ги исклучите сите видови на мирис.