Актуелно

Парче мраз падна врз количка со бебе: Малото доживеа потешки повреди (видео)

Оваа вознемирувачка снимка доаѓа од Москва. На улицата Палехска парче мраз падна врз количка во која лежеше дво месечно бебенце.

Бебето се здобило со тешка повреда – фрактура на черепот.

To Top