ПАКЕТ ЗА ВОЗРАСНИ: Погледнете што се гледа во продавницата на ВИП во Велес? (18+)

ВИП комбо пакет за возрасни во Велес. На фотографија испратена од нашите посетители, се гледа како во подружницата бр. 9 во Велес, веројатно вработените се забавуваат во ноќните доцни часови, или пак некој едноставно заборавил да смени канал.

Фотката моравме да ја цензурираме, а неексплицитната верзија може да се најде на социјалните мрежи: