Падови во велосипедизам и фудбал – ИМА разлика (видео)


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Уште еден доказ дека фудбалерите сè повеќе стануваат актери (и тоа слаби) и шоу(бизнис)мени отколку спортисти.