„Оживеан“ Гоце Делчев


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Ептен јака техника и технологија. Се вика „длабоко учење“ (deep learning), а помага многу едноставно, брзо и лесно да ги „анимирате“ ликовите од некоја фотографија.

Ако сакате повеќе да се заиграте – ТУКА.